LES FESTES PRIVADES SOLS ES CELEBRARAN DE DIUMENGE A DIJOUS
ESPAI AFORO OBRI AL PUBLIC CAPS DE SETMANA I FESTIUS

    ESPAI AFORO es pub els caps de setmana però també un lloc versatil on podràs cel.lebrar els teus esdeveniments privats de diumenge a dijous. 
    En l'ESPAI AFORO  podràs realitzar tot tipus de festes privades, aniversaris, batejos, bodes, acomiadaments de fadrins, reunions familiars i amb amics.......Podem fer realitat qualsevol celebració que tingues pendent ja que disposem d'una sala polivalent amb terrassa. mos adaaptem a les teves necessitat.
    La nostra terrassa té 100 m2 per a poder fer festes a l'aire lliure, dotada de barra, fàcil aparcament al carrer i accés per a minusvàl.lids
    Les nostres instal.lacions estàn preparades per a un aforament màxim de 80 persones ( unes 40 sentades) més l'espai de la terrassa
    Disposem de DISCO MÒVILS en lloguer per a traslladar la festa on tu vullgues

    ESPAI AFORO es un pub fines de semana pero tambien un local versatil donde poder celebrar tus eventos privados de domingo a jueves
    En el ESPAI AFORO podrás realizar todo tipo de fiestas privadas, desde cumpleaños, bautizos, bodas, comuniones, despedidas, babyshower, reencuentros con amigos, comidas familiares, reuniones de quint@s, etc.... Cualquier celebración que se te ocurra se puede amoldar al lugar pues es una gran sala polivalente de 150 m2 preparada para poder realizar también cursos y talleres. Nos adaptamos a tus necesidades
   En ESPAI AFORO contamos con una amplia terraza de 100 m2 para poder realizar las fiestas al aire libre. Con barra en el jardín para tenerlo todo a mano si decidís comer fuera.
   Se encuentra muy bien ubicado, en un lugar de fácil aparcamiento en la calle y con acceso para minusválidos
   Las instalaciones en ESPAI AFORO están preparadas para albergar un máximo de 80 personas de pie. Unas 50 personas sentadas, mas el espacio de la terraza.
    Disponemos de DISCO MOVILES para alquilar y asi trasladarte la fiesta donde tu quieras

   Estamos abiertos en el siguiente horario:
  • De lunes a jueves: de 10:00 a 24:00
  • Domingos y festivos: de 12:00 a 24:00
  • Fácil aparcamiento en la calle
  • Adaptado para minusválidos
  • Supermercado a un minuto del local para las compras de ultima hora




CONTACTE

CONTACTO

mail: espaiaforo@gmail.com





ON ESTEM

DONDE ESTAMOS

       Mos trobaràs a Benifairó de les Valls, al costat de Faura. A 30Km de València i 40 Km de Castellò. En la Comarca del Camp de Morvedre, entre Sagunt i Almenara. 
    Nos encontramos situados en Benifairó de les Valls, al lado de Faura. A 30 Km de Valencia, 40 Km de Castellón. En la Comarca del Camp de Morvedre, entre Sagunto y Almenara.  

   C/ Mestre Serrano nº 16
   46511 Benifairó de les Valls
   València